Adam & Eva 5*, raiul din Belek

Distribuie aceasta postare...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page

adam 2Adam  & Eva 5* nu este in niciun caz un hotel. Adam & Eve 5* asa cum este el denumit   "raiul pe pamant", este un hotel de design Highclass in regiunea mediteraneana. In Adam & Eve 5* turistii au un altfel de sejur, plin de puritate si rafinament. Adam & Eve 5* inseamna , inainte de toate creativitate si selectivitate.
Designerii au folosit culoare alba, oglinzi si sticla in arhitectura hotelului.Culoarea alba reflecta "puritatea", oglinzile reamintesc turistilor ca niciodata nu vor fi singuri, in timp ce sticla defineste dorinta de a observa "bogatia vietii".
Cel mai impunator design al vreunui hotel de pe coasta Marii Mediterane, Adam & Eve 5* , isi asteapta oaspetii de elita care doresc un altfel de sejur in Antalya, unul diferit.
Un lobby de 10.000 mp va asteapta in Adam si Eve 5* pentru a savura bautura de la bar , denumita Bluetooth , intr-un potop de divertismnet, in timp ce veti fi repartizati intr-una dintre camerele hotelului, cu o suprafata dincolo de standardele internationale.
Resturantele selecte mediteraneene, asiatice, turcesti si mexicane va asteapta sa degustati din produsele lor traditionale, iar cele 3 baruri sunt pregatite cu o mare varietate de cocktailuri pentru dumneavoastra.
Noptile vor fi adevarate spectacole de umbre si lumini , acompaniate de renumiti DJ.

adam 3adam 4   adam

Distribuie aceasta postare...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page